Den naturligste vej til nye eventyr

GODE TIPS TIL NATUREN OMKRING OS

Den naturligste vej til nye eventyr

På Lyngholt Camping bor I tæt på kysten midt i Nordlandets helt særlige natur, så her er aldrig langt til store oplevelser, hvad enten du vandrer, cykler, løber eller kører i bil. Vi står klar til at hjælpe med at planlægge spændende ruter i naturen, der passer præcis til jeres behov – og mange af dem starter lige her på pladsen.

Vandre & Løberuter

Området omkring Lyngholt Camping er fyldt med kortere og længere vandre- og løberuter; og de fleste af dem starter direkte fra pladsen. Her kommer I nemt og hurtigt ud til kysten igennem Slotslyngen, hvor I enten kan gå mod nord (til Hammershus Slotsruin og Hammerknuden) eller mod syd (til Vang fiskerleje og Blåskinsdalen). Lige meget, hvor I går hen, så kommer I forbi noget af det mest spektakulære natur, Bornholm kan byde på og ser mange historiske seværdigheder undervejs. Vi hjælper gerne med at planlægge en god rute, der passer til jeres niveau.

  

Action

Hvis I kan lide at bruge naturen aktivt, findes der masser af vilde og vovede aktiviteter i området for hele familien. Se fx Hammerknuden på hesteryg, oplev klippekysterne fra havet eller prøv kræfter med klatre, rapelle eller zipline over Opalsøens blå vand. I kan også nyde udsigten fra den lokale træklatringsbane eller prøve kræfter med stand-up padle, dykning eller kajak ved Sandvig strand. Vi står klar til at guide jer ud en aktiv ferie i naturen.

Strand

Trænger I til en dukkert efter en varm dag? Så har vi flere smukke strande tæt på. I kan enten tage mod nord til Hammerhavn eller Sandvig strand, eller mod syd til Vang, hvor I kan nyde Østersøens blå bølger. I kan også blive på pladsen og tage en dukkert i vores swimmingpool.   

Cykelruter

Bornholm er spækket med gode cykelstier og cykelruter. Fra Lyngholt Camping kan I nemt cykle mod Hasle i syd og Allinge-Sandvig mod nord inden for få kilometer. Vi hjælper jer gerne med at planlægge en god dagsrute, hvor I får set flere af øens store seværdigheder undervejs.

Oplev mere Bornholm