Camping i skovkanten

Lyngholt Camping

Nyd ferien i egen campingvogn eller camplet

Når I besøger Lyngholt Camping med jeres egen campingvogn eller camplet, kan I nyde ferien på vores idylliske plads. Her bor I lige op af vores 80.000 kvm store skov med afmærkede stier, der fører direkte på eventyr i Slotslyngen og langs kysten, blot 750 m fra pladsen. Her kan I nyde både ro, sol og læ og samtidig være tæt på vores mange spændende faciliteter og aktiviteter. Pladsens gamle træer og buske sørger for mange hyggelige pladser, hvor I kan nyde feriestemningen.

Campingferie for...

for børn og barnlige sjæle

Campingferie er vidunderligt for både børn og voksne. På Lyngholt Camping kan I trygt lade børnene lege frit på pladsen og gå på opdagelse langs skovkanten.

Vores legepladser, fodboldbane og poolområde er naturlige samlingspunkter for hele pladsens børn og andre barnlige sjæle, der har lyst til at lege med.

campingferie for

Vandrefolk & vovehalse

En campingferie hos Lyngholt Camping giver jer masser af mulighed for at få store eventyr helt tæt på, hvad enten I nyder at udforske naturen i vandresko, løbesko eller på mountainbike. 

Her er direkte adgang fra jeres campingvogn til naturstier, der fører til spændende aktiviteter og store seværdigheder i nærområdet.

Vi hjælper gerne med at planlægge jeres aktive ferie. Det er vores livsstil. Det er jeres eventyr.

Naturlige eventyr

for hele familien