PÅ FERIE I HÆNGEKØJE

CAMPING MED KIG TIL STJERNERNE

Hold ferie i hængekøje

På Lyngholt Camping vil vi gerne bakke op om ferier med det lavest mulige klimaaftryk. Så hvis du har hængekøjen, så stiller vi gerne vores store træer til rådighed. Vi har reserveret et smukt område af vores skov, hvor der er plads til hængekøjer under åben himmel. Der er ikke installerer lys på pladsen, så her får du mulighed for at falde i søvn under den smukkeste stjernehimmel. Du er velkommen til at benytte faciliteterne på pladsen så længe, du besøger os.

Naturlige eventyr

for hele familien

Nordbornholm har masser aF ..

Gratis glæder i naturen

Enestående natur

Lyngholt Camping ligger midt i Nordlandet, som byder på noget af Bornholms allermest spektakulære natur. På pladsen kan du gå direkte ud på afmærkede vandre- og løberuter, der fører dig på de mest fantastiske eventyr. Den sagnomspundne natur omkring os, har en mytisk, magisk stemning, der kan få både store og små til at tro på eventyr. 

Oplev Bornholm tæt på

Nogle af de største seværdigheder på Bornholm, ligger i vores baghave. Så hvad enten I har lyst til at besøge Hammershus Slotsruin, zipline over Opalsøen, udforske et af vores granitbrud eller besøge idylliske fiskelejer langs kysten, så hjælper vi jer med at planlægge de bedste oplevelser. Og vi deler gerne ud af vores hemmelige tips til Bornholm. 

Aktiviteter på pladsen

I skolernes sommerferie planlægger vi masser af sjove aktiviteter for hele familien. Har du fx smagt vores egne hjemmerøgede sild ? Eller du er måske mere til snobrød over bål ? Vi inviterer også til grillaftener med levende musik . Nogle gange er de største eventyr helt tæt på, så kom og hyg med os på pladsen.