Aktiviteter for hele familien

HYGGELIGE OPLEVELSER FOR STORE OG SMÅ

Nogle gange er de største eventyr helt tæt på

På Lyngholt Camping har vi masser af aktiviteter for hele familien til de dage, hvor I bare har lyst til at slappe af på pladsen og hygge jer sammen.

I skolernes sommerferie har vi et særligt udvidet aktivitetsprogram, bl.a. med levende musik, fællesgrill, snobrød, silderøgeri, boldspil og meget andet. Se opslag på pladsen i højsæsonen. 

Legeområder

Vi har 2 legepladser med hoppepuder, både til de mindre børn og til de lidt større børn. Vi har også en fodboldbane, Mooncar bane, minigolf samt et indendørs aktivitetsrum. Og så har vi 80.000 kvm skov med plads til leg og eventyr. 

  

Swimmingpool

Vores pool er opvarmet og er åben fra 15. juni til 31. august (afhængig af vejret). Her er både et lavt bassin til de mindste og et dybere bassin til de store børn med rutchebaner. Her kan hele familien kan boltre sig i vandet, og der er solstole langs kanten, når I har brug for en pause.

Fiskesø & bålplads

På Søpladsen ligger vores helt egen fiskesø. Her kan du både fange fisk, sommerfugle og salamandere. Hvis du er heldig at få bid, har vi både bålpladser og fælleskøkkener, hvor I kan tilberede fisken sammen.

Aktiviteter for hele familien

Kom med ud og leg

På Lyngholt Camping elsker vi at være sammen med vores gæster. Derfor arrangerer vi hver sommer sjove, spændende og hyggelige aktiviteter for hele ferien hver uge i skolernes sommerferien. Her er lidt af det, I kan være med til…

oplev Naturen omkring Lyngholt