Luksusshelter

midt i naturen

SMÅ HYTTER MED STOR UDSIGT

Bo i luksus-shelter på Bornholm

På Lyngholt Camping har I mulighed for at booke vores luksusshelters. Det er små 2-personers hytter med panoramavindue lige ud mod alt det grønne. Her får I en halvandenmandsseng, lænestole, spisebord samt køleskab og service. Her er også en lille terrasse, hvor I kan nyde sommeraftenerne.  

Bad, toilet og køkken forefindes i servicebygningerne tæt på.  

Lyngholt Camping -Luksusshelters

luksusshelters / Hytte type B

Lille hyggelig hytte på 10 m2 til max. 2 personer bestående af et rum.

Dobbeltseng 140 x 200.

Dyner og puder.

Service og bestik.

Mindre spisebord med 2 stole

Rygning ikke tilladt.

Grejkasse med gryder, stegepande skåle m.m. kan lejes i receptionen.

Hund tilladt i en af de fire B-hytter

Naturlige eventyr

for hele familien

Ferie med både store og små oplevelser

Få uforglemmelige oplevelser sammen

Enestående natur

Lyngholt Camping ligger midt i Nordlandet, som byder på noget af Bornholms allermest spektakulære natur. På pladsen kan du gå direkte ud på afmærkede vandre- og løberuter, der fører dig på de mest fantastiske eventyr. Den sagnomspundne natur omkring os, har en mytisk, magisk stemning, der kan få både store og små til at tro på eventyr. 

Oplev Bornholm tæt på

Nogle af de største seværdigheder på Bornholm, ligger i vores baghave. Så hvad enten I har lyst til at besøge Hammershus Slotsruin, zipline over Opalsøen, udforske et af vores granitbrud eller besøge idylliske fiskelejer langs kysten, så hjælper vi jer med at planlægge de bedste oplevelser. Og vi deler gerne ud af vores hemmelige tips til Bornholm. 

Aktiviteter på pladsen

I skolernes sommerferie planlægger vi masser af sjove aktiviteter for hele familien. Har du fx smagt vores egne hjemmerøgede sild ? Eller du er måske mere til snobrød over bål ? Vi inviterer også til grillaftener med levende musik . Nogle gange er de største eventyr helt tæt på, så kom og hyg med os på pladsen.