hold FERIE med

grøn samvittighed 

Bæredygtige ferieminder

Lad os sammen sætte grønne fodspor

Lyngholt Camping er en GreenStay-certificeret naturcampingplads, hvor vi bor og arbejder i pagt med naturen. Vi er en del af Bæredygtig Bundlinje Bornholm og har et ambitiøst mål om at blive CO2-neutrale i 2025. Vi har allerede implementeret flere bæredygtige tiltag på pladsen, og vi opfordrer alle vores gæster til at være med til at tage vare på naturen omkring os. Sammen kan vi gøre endnu mere. 

Bæredygtighed er ikke kun et buzzword på Lyngholt Camping. Det er vores livsstil og filosofi. Både som individer, som lokal virksomhed og som samfund skal vi tage ansvar for vores påvirkning af naturen. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at reducere vores C02-aftryk. Det betyder, at Lyngholt Camping er designet med fokus på bæredygtighed i alle aspekter af driften – lige fra genanvendelse af affald til brugen af ​​grøn energi.

N

Vi har installeret solpaneler på tagene af flere af vores servicebygninger.

N

Vi har el-ladestandere.

N

Vi bruger varmepumper til at opvarme vores brugsvand.

N

Vi sorterer vores affald og opfordrer vores gæster til at gøre det samme.

N

Vi har installeret vand- og energisparende tiltag i alle servicebygninger.

N

Vi anvender miljømærkede produkter til rengøring.

Nyd en lidt grønnere ferie på Lyngholt Camping.

Green Stay

 I 2021 blev Lyngholt Camping af blive GreenStay certificeret

GreenStay certificeringen er jeres garanti for, at vi som campingplads arbejder med at mindske vores vandforbrug, mindske vores forbrug af fossile brændstoffer, mindske vores el-forbrug og sorterer affald forsvarligt.

Det betyder, at vi har varmepumper til opvarmning, solceller samt affaldssortering i flest muligt fraktioner. Vi har desuden installeret el-ladestandere på pladsen.

Bæredygtig bundlinje

Lyngholt Camping er en del af Bæredygtig Bundlinje Bornholm. Her udvikles grønne forretningsmodeller, der skal være med til at indfri virksomhedernes potentiale for energi- og materiale effektiviseringer, cirkulær økonomi og grøn forretningsudvikling.

Hos os betyder Bæredygtig Bundlinje følgende:

  • At gøre Lyngholt Camping C02-neutral inden udgangen af 2025
  • At blive ved med at opfylde alle GreenStay-standarderne
  • At hjælpe vores gæster med at holde en grønnere ferie og inspirere dem til bæredygtige og miljørigtige valg

Grøn Camping

Camping er en af de allermest miljøvenlige former for ferie. Så allerede nu, har du taget et grønnere valg for din næste ferie. Tak for det.

På Lyngholt Camping arbejder vi hver dag med mange bæredygtige og grønne tiltag i driften og på pladsen. Men vi har også brug for dig.

Som gæst hos os, kan du bidrage til vores grønne omstilling ved at være med til at spare på vores ressourcer, fx når du tager bad eller skiller dig af med dit affald. Derfor har vi samlet en række gode tips til dig, der gerne vil holde ferie lidt grønnere.

Naturlige eventyr

for hele familien