Små oaser midt i naturen

Lyngholt Camping

Teltferie under åben himmel

På Lyngholt Camping kan I slå teltet op i smukke, rolige omgivelser og bo med skoven som nærmeste nabo. På Søpladsen har vi indrettet et særligt område, kun for teltliggere. Her kan I falde i søvn til frøernes sagte kvækken eller nyde en stille stund på Tjøssebænken. Fra campingpladsen kan I følge de afmærkede stier direkte ud til kysten og videre ud på eventyr i Nordlandet.

Vores livsstil. Jeres eventyr. 

Teltferie for...

børn og barnlige sjæle

Kan du selv huske, da du sov i telt med din mor og far? For børn er en teltferie noget af det mest eventyrlige. At falde i søvn til naturens lyde og lave mad over bål er et eksotisk afbræk fra en travl hverdag med skole og fritidsaktiviteter.

Hos os kan jeres teltferie skabe dyrebare og varige minder resten af livet. For her er der plads til at komme helt ned i gear, gå på opdagelse sammen i naturen og møde masser af nye venner på pladsen.

teltferie er ...

en magisk oplevelse

Findes der en bedre start på dagen end at ligge bag teltdugen og vågne af naturens lyde? At træde direkte ud i det grønne græs og mærke varmen fra klippegrunden under fødderne, mens du nyder en varm kop kaffe fra primussen. Nej, vel?

Hos os kan I slå teltet op midt i noget af Bornholms mest spektakulære natur, der ligger op til at tage på eventyr hele dagen. Og hvis I ikke er til at lave aftensmaden over bål, så har vi mange gode faciliteter, I kan benytte jer af.