gratis faciliteter & personlig service

Pladsens opbygning

Faciliteter på pladsen

Reception & kiosk

Michael og Sanna tager imod jer i receptionen, når I ankommer og står klar til at give jer tips til den bedste ferie på Bornholm. Her finder I også vores kiosk, hvor I kan bestille morgenbrød, købe is, slik, pizza og bornholmske delikatesser.  

  

Campingpladsen

Den oprindelige campingplads er en kuperet grund med 18 hytter og 150 græspladser til campingvogn, autocamper eller telt og direkte adgang til skoven. Her er en servicebygning med toilet, bad, køkken, vaskeri, hundebad og overdækket terrasse. 

Søpladsen

Søpladsen er vores naturgrund. Her bor I i skovkanten ved vores fiskesø, hvor I kan høre frøerne kvække og nyde en stund på Tjøssebænken (Kyssebænken). Her er en mindre servicebygning med to toiletter, udendørs vaske og grill.    

Fælleskøkken

Vi har 2 fælleskøkkener på pladsen, hvor I kan hygger jer med at lave mad. Der er også mulighed for at leje et lille køleskab. Rejser I med en let oppakning, kan I leje en udstyrskasse med service og kogegrej hos os. 

  

Vaskeri & wifi

I den ene servicebygning har vi vaskemaskine og tørretumbler, hvor I kan få frisket feriegarderoben op. Her er yderligere et stort fælleskøkken samt bad og toilet. Der er gratis trådløst wifi overalt på pladsen.  

Udendørs grill

Vi har grill stående flere steder på pladsen til fri afbenyttelse, og du kan også låne en grill. I skolernes sommerferie arrangerer vi fælles grillaftener på torvet. Vi har desuden 2 bålpladser på pladsen. 

Legeområder

Vi har 2 legepladser med hoppepuder, både til de mindre børn og til de lidt større børn. Vi har også en fodbold-bane, Mooncar bane, minigolf samt et indendørs aktivitetsrum. Og 80.000 kvm skov med plads til leg og eventyr. 

  

Swimmingpool

Vores pool er opvarmet og er åben fra 15. juni til 31. august (afhængig af vejret). Her er både et lavt bassin til de mindste og et dybere bassin til de store børn med rutchebane. Her er også liggestole, hvor I kan nyde solen.

Flere opholdsrum

Har I lyst til at hygger jer indendøre, har vi et opholdsrum med sofaer, tv, et lille bibliotek, bordtennis og legerum. Her kan I nyde en god spilleaften eller slappe af med en bog. På pladsen har vi også flere udendørs opholdsrum. 

Cykler & fitness

Hos os kan I leje cykler, så I nemt kan komme ud og udforske naturen og seværdighederne i nærområdet. I kan også få pulsen op på pladsen, hvor vores narturfitness hjælper jer med at holde formen, selv om det er ferie.  

  

Vandrestier

Der er afmærkede stier i vores omliggende skov og i Slotslyngen samt gode stier til både Hammershus Slotsruin, Ringebakkebruddet, Vangs idylliske fiskerleje og mange andre smukke steder. 

Indhegnet hundeskov

Har I hund med på ferie, tilbyder vi 10.000 kvm indhegnet løbeareal, hvor jeres hund må løbe løs. Alle andre steder på pladsen, skal hunde være i snor, og I er forpligtiget til at rydde op efter jeres hund. 

Servicebygning

I campingpladsens servicebygning er der toiletter og bade for både store og små. Her er også fælleskøkken, vaskeri, rum til tømning af campingtoiletter, hundebad, to udendørs grill og bord-bænkesæt.

Servicebygning

I Hovedhusets servicebygning er der separat toilet og bad for herrer og damer samt familiebad. Her er også  fælleskøkken, opholdsrum med bibliotek, TV, bordtennis, legerum for de mindste og en overdækket terrasse.

Servicebygning

I pool-områdets servicebygninger findes to brusere samt to toiletter. Alle, der benytter poolen, skal vaske sig under bruseren, inden svømning samt efter toiletbesøg. Ligesom i svømmehallen.  

Servicebygning

I Søpladsens servicebygning er der to toiletter, udendørs køkkenvaske, terrasse og grill. Her er også en fællesgrill, hvor I kan tilberede dagens aftensmad. 

Naturlige eventyr

for hele familien