CAMPING på toppen af Bornholm

Lyngholt Camping

Hyggelige hytter midt i naturen

Er I vild med campinglivet, men har ikke eget telt eller campingvogn? Så har vi 24 hytter på Lyngholt Camping, hvor I kan nyde ferien i fulde drag. I 19 af vores hytter er der eget køkken, bad og toilet, så I kan nyde ferien med alle faciliteterne helt tæt på. Vi har hytter med plads fra 2-5 personer, så hvad enten I rejser som par eller sammen med hele børneflokken, så har vi en hytte, der passer til jer.

Se beskrivelserne af vores hyttetyper nedenfor. 

 

Hyttetyper

Se Vores hytter

Hytte A

I vores A-hytter kan I nyde en stemningsfuld ferie. Her får I en hytte med eget køkken men uden bad. I opholdsrummet er der en sovesofa til to personer samt en hems med plads til to børn. Her er desuden en dejlig terrasse, hvor I kan nyde sommeraftenerne. Plads til 2-4 personer.

 

Hytte B

Vores B-hytter kan I nyde en stemningsfuld ferie.                            Her får I en hytte med plads til 2 personer.

 

Hytte C

Vores C-hytter er pladsens største. Her får I eget køkken og bad. I soveværelset er der en 140×200 cm seng, og i værelset er der en køjeseng til familiens mindste. I opholdsrummet er der spisebord samt mulighed for opredning til én person på sofaen. Her er desuden en dejlig terrasse, hvorfra I kan nyde børnenes leg på pladsen. Plads til 3-5 personer.

Hytte D

I vores D-hytter er der plads til familien med mindre børn. Her får I eget køkken og bad. I soverummet er der en halvandenmandsseng samt en køje på tværs til familiens mindste. I opholdsrummet er der spisebord samt mulighed for opredning til to person på sovesofaen. Her er desuden en dejlig terrasse, hvorfra I kan nyde børnenes leg på pladsen. Plads til 3-5 personer.

Hytte E

I vores E-hytter kan I nyde en dejlig ferie. Her får I en hytte meget eget køkken, bad og toilet, soveværelse med dobbeltseng samt værelse med køjeseng. I opholdsstuen er der spiseplads, sofa og tv. Her er desuden en terrasse, hvor I kan nyde sommeraftenerne. Plads til 2-4 personer. 

 

På opdagelse i naturen omkring os

ferie for...

børn og barnlige sjæle

Ferie på en campingplads er vidunderligt for både børn og voksne. På Lyngholt Camping kan I trygt lade børnene lege frit på pladsen og gå på opdagelse langs skovkanten.

Vores legepladser, fodboldbane og pool-område er naturlige samlingspunkter for hele pladsens børn og andre barnlige sjæle, der har lyst til at lege med.

lad ferien starte på ...

Nord Bornholm

Nogle af de største seværdigheder på Bornholm, ligger i vores baghave. Så hvad enten I har lyst til at besøge Hammershus Slotsruin, zipline over Opalsøen, udforske et af vores granitbrud eller besøge idylliske fiskelejer langs kysten, så hjælper vi jer med at planlægge de bedste oplevelser.

Og vi deler gerne ud af vores hemmelige tips til Bornholm.