parker autocamperen

og træk stikket

Lyngholt Camping

Rejs med egen autocamper

Når I triller ind på Lyngholt Camping med jeres autocamper, vil I kunne mærke roen sænke sig med det samme. Her er masser af mulighed for at trække stikket og koble helt af, mens I nyder naturens lyde omkring jer. Vi sørger for en plads til jer, hvor I let kan køre til og fra – og hvor I kommer til at bo tæt på skovkanten og de mange afmærkede stier, der fører direkte ud til kysten og videre ud i den smukke nordbornholmske natur.

Her er både ro, sol og læ – og så er I samtidig tæt på alle vores spændende faciliteter og aktiviteter.   

CAMPINGferie for...

børn og barnlige sjæle

Campingferie er vidunderligt for både børn og voksne. På Lyngholt Camping kan I trygt lade børnene lege frit på pladsen og gå på opdagelse langs skovkanten.

Vores legepladser, fodboldbane og poolområde er naturlige samlingspunkter for hele pladsens børn og andre barnlige sjæle, der har lyst til at lege med.

lad ferien starte på ...

Nord Bornholm

Nogle af de største seværdigheder på Bornholm, ligger i vores baghave. Så hvad enten I har lyst til at besøge Hammershus Slotsruin, zipline over Opalsøen, udforske et af vores granitbrud eller besøge idylliske fiskelejer langs kysten, så hjælper vi jer med at planlægge de bedste oplevelser.

Og vi deler gerne ud af vores hemmelige tips til Bornholm.