Camping for

vandrefolk & vovehalse

Ferie med fart på

Aktiv ferie for hele familien

Ferie på Bornholm er aktiv ferie. Ganske enkelt, fordi her er så meget at opleve. Lyngholt Camping er centrum for en lang række af oplevelser, der byder på både action og adventure til dig, der bedst kan lide at få pulsen op, når du skal ned i gear. 

På Lyngholt Camping dyrker vi selv meget sport i naturen, så vi kan hjælpe med at guide jer på vej til de bedste, de mest udfordrende, de sjoveste eller de vildeste aktiviteter på øen. Hvad enten I løber, vandrer eller cykler, så er området pakket med spændende ruter, der snor sig igennem landskabet, hvor I kommer fordi store seværdigheder og ser spændende naturfænomener, mens I får pulsen op og sved på panden. 

Og hvorfor ikke udfordre jer selv med klippeklatring, rapelling eller ziplinebanen over Opalsøen? Der kan vi garantere jer adrenalinkick. 

Hvis I hellere vil dyrke sport på vandet, så kan I padle kajak, stand-up padle, dykke eller sejle helt tæt på de imponerede klippekyster ikke langt fra Lyngholt Camping. Det kan også være I hellere vil opleve naturen på hesteryg eller nyde udsigten fra trætoppene i træklatringsbanerne i Nature Park Bornholm. 

Lige meget, hvilke aktiviteter I er mest til, så starter stierne mod nye eventyr lige her på Lyngholt Camping.

Telt

Medbring eget telt og nyd naturen helt tæt på.

Campingvogn & camplet

Medbring egen vogn eller camplet.

Hytter

Vælg imellem vores forskellige hyttetyper.

Autocamper

Autocampere er velkomne på Lyngholt.

Luksus Shelter

Lille 2-pers. hytte med seng, køleskab m.m.

Hængekøje

Brug vores store, stærke træer og hæng din hængekøje op midt i naturen.

På opdagelse i naturen omkring os