camping for hele familien

Et paradis for børnefamilier

Camping for hele familien

På Lyngholt Camping har vi familier, der har besøgt os i generationer. Andre er helt nye og er i gang med at skabe deres egne minder fra Bornholm. Men hos os er der både plads til bedsteforældre og børnebørn, storfamilier og soloforældre. Her er sjove og hyggelige aktiviteter for alle aldre, så I er garanteret, at alle får en dejlig ferie fyldt med gode minder.  

Hvad enten I nyder dagen ved poolen, ved fiskesøen eller på legepladserne, så er her masser at lave på pladsen. I skolernes sommerferie afholder vi hver uge ekstra mange aktiviteter, hvor hele familien kan være med, fx vaffelbagning, snobrød over bål, fælles grillaftener, natløb med poster eller rundboldturneringer. 

Inden for ganske få kilometer fra Lyngholt Camping, finder I masser af store naturoplevelser, hvor selv de mindste i familien kan komme med på vandretur, klatre på klipper, besøge eventyrskove og nyde dyrelivet i området. Og vi deler gerne ud af vores hemmelige tips til den bedste isbod på øen, når I fortjener lidt forkælelse efter en lang dag fyldt med spændende oplevelser.

Så det er sandt, når vi siger, at Lyngholt Camping er et paradis for børnefamilier.

Telt

Medbring eget telt og nyd naturen helt tæt på.

Campingvogn & camplet

Medbring egen vogn eller camplet.

Hytter

Vælg imellem vores forskellige hyttetyper.

Autocamper

Autocampere er velkomne på Lyngholt.

Luksus Shelter

Lille 2-pers. hytte med seng, køleskab m.m.

Hængekøje

Brug vores store, stærke træer og hæng din hængekøje op midt i naturen.

På opdagelse i naturen omkring os